Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu, Türkiye gerçeklerinden hareketle; hedeflerini gerçekleştirmede öncü rolü oynayan, eğitim ve öğretimi ile örnek olan, yetiştirdiği öğrencileriyle fark yaratan, vatanına, milletine maddi ve manevi katkı sağlayan bir marka haline getirmektir.

Misyon: Anayasamızda belirtilen ilkelere uyan,Türkiye’nin geleceği için: dünya gerçeklerinden hareketle akıl ve bilimin ışığında; günün teknolojisini kullanarak bilgilerini becerileriyle birleştirerek bilimsel çalışmalara yönelen ve çalışmalara istekle katılan, projeler üreten, takım çalışmasına yatkın, girişimci, yaratıcı, çok yönlü düşünen, sonuç kadar sürece önem veren,kendi yeteneklerinin farkına varıp bunu kullanan, kendine güvenen,insani değerlere sahip olan bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Sınavla Öğrenci Alan Kurum Kazanan Öğrenci Sayısı: 2

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://adilcevazataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Orta Mahalle Baraj Caddesi Adilcevaz/BİTLİS

Öğretim Şekli :Tüm Gün Öğretim

Yerleşim Yeri - Orta Mahalle Baraj Caddesi Adilcevaz/BİTLİS

Adres - Orta Mahalle Baraj Caddesi Adilcevaz/BİTLİS

Ulaşım Okulumuz Adilcevaz ilçesi merkez okulları arasında yer almakta ve ulaşım problemi yaşanmamaktadır. Ulaşım dolmuşlarla mümkündür. Şehir merkezine 15 dakikalık yürüyüş mesafesi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 90 km uzaklıkta olup ilçe merkezinde yer almaktadır.